Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Από Παλλήνη με αποδέκτη το ΚΕΛ Ψυτάλλειας.

Από τον τύπο της άλλης άκρης της Αττικής, irafina.gr:

Εγκρίθηκε από την ΕΥΔΑΠ η μελέτη κατασκευής των 6 αντλιοστασίων αποχέτευσης στο Δήμο Παλλήνης
Εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΔΑΠ η μελέτη κατασκευής των 6 αντλιοστασίων στο Δήμο Παλλήνης μέσω των οποίων τα λύματα θα μεταφέρονται στον κεντρικό αγωγό της αποχέτευσης με τελικό αποδέκτη το ΚΕΛ Ψυτάλλειας.

Το συνολικό κόστος του έργου του κεντρικού αποδέκτη ανέρχεται σε 10.500.000 € (με τον ΦΠΑ) και περιλαμβάνει εκτός από τον κεντρικό αγωγό και την κατασκευή έξι αντλιοστασίων με αντλίες και αναδευτήρες, σύγχρονα συστήματα απόσμησης και θυροφράγματα απομόνωσης θαλάμων.
Ο κεντρικός αγωγός θα καταλήγει με φυσική ροή σε μεγαλύτερο υφιστάμενο αγωγό της ΕΥΔΑΠ στη διασταύρωση των οδών Παπανικολή και Κ. Παλαμά και μέσω του Παρακηφίσιου Συλλεκτήρα, θα κατευθύνεται προς το Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων της Ψυττάλειας.
Το Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ, καλώς εχόντων των πραγμάτων θα συνεδριάσει την επόμενη εβδομάδα για να αποφασίσει την έγκριση κατασκευής του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης στις τρεις δημοτικές ενότητες του Δήμου Παλλήνης.
Σημειώνεται ότι το σύνολο της χρηματοδότησης του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης μέσω του νέου ΕΣΠΑ ανέρχεται περίπου στα 50 εκατ. ευρώ...
ολόκληρο το δημοσίευμα εδώ

ΥΓ.  Κάτι άλλο; Μήπως αφορά και την περιοχή Πειραιά το θέμα;