Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Τελικά έχει πρόβλημα ο νέος χλοοτάπητας;

Μετά τις γνωστές περιπέτειες, αφού ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και το γήπεδο παραδόθηκε έτοιμο για χρήση στον αθλητικό σύλλογο, το γήπεδο "Π.Σαλπέας" βρέθηκε πάλι στο επίκεντρο των συζητήσεων. Μία ανακοίνωση και κάποιες φωτογραφίες της "Αναγέννησης τώρα"  ήταν η αιτία. 
Η ανακοίνωση μιλούσε για κακή συντήρηση και για προβλήματα στο χλοοτάπητα του γηπέδου, "ο χλοοτάπητας καταστρέφεται τρεις μήνες μετά την παράδοσή του" και ζητούσε άμεσα εξηγήσεις από τους πολιτικά υπεύθυνους, όσο και από τους υπηρεσιακούς παράγοντες! Η ανακοίνωση (εδώ).

Ακολούθησε ανακοίνωση του ΑΠΟ Κερατσινίου (εδώ) με ευχαριστίες προς τη δημοτική αρχή για την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου και την επισήμανση ότι "η ανάθεση της συντηρησής του χλοοτάπητα έχει ανατεθεί σε εξειδικευμένο για το σκοπό αυτό προσωπικό. Ολα τα άλλα που ακούγονται και που τεχνηέντως διαρρέουν κάποιοι είναι απολύτως εκ του πονηρού."
Στην ανακοίνωση του ΑΠΟ Κερατσινίου απάντησε, αμέσως, ο Ζαχ. Ζούπης με νέα ανακοίνωση, όπου αναφέρεται σε μια σειρά θέματα τα οποία αφορούν το έργο "Σαλπέας" και επιμένει για την κακή κατάσταση του χλοοτάπητα (εδώ).
  Για το θέμα δεν υπήρξε ανακοίνωση της Δημ. Αρχής. Όμως θα ήταν χρήσιμη, για να μην υπάρχουν παρερμηνείες, να μπουν τα πράγματα στη θέση τους, να απαντηθεί επίσημα το ερώτημα  "έχει πρόβλημα ο νέος χλοοτάπητας;" και  τελικά ο καθένας να πάρει την ευθύνη του!