Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Άλλη μια μεγάλη συγκέντρωση...

Άλλη μια μεγάλη συγκέντρωση έγινε στο Δημοτικό Θέατρο Αντ. Σαμαράκης, αυτή τη φορά από την νέα Δημοτική Κίνηση «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ».  
Στην αίθουσα μαζεύτηκαν παλιά στελέχη του Πασοκ με μεγάλη συμμετοχή στις διοικήσεις των Δήμων Κερατσινίου και Δραπετσώνας, οι "ανεξάρτητοι πολίτες"  που διέλυσαν το συνδυασμό τους τελευταία και πολλοί συγγενείς και φίλοι των υποψηφίων. 
Οι άνθρωποι της νέας Δημοτικής Κίνησης με δελτίο τύπου, δίκαια πανηγυρίζουν για την επιτυχία να γεμίσει το «Αντ. Σαμαράκης»,  γιατί και οι ίδιοι "ήθελαν αποδείξεις" για την ορθότητα της επιλογής τους να συστρατευτούν με τη νέα δημοτική κίνηση, μετά την έντονη κριτική που γίνεται για την μακροχρόνια αποχή από τα τοπικά ζητήματα του επικεφαλής, την συμμετοχή στελεχών στις δημοτικές αρχές παλαιοτέρων ετών και στην τελευταία δημοτική αρχή με τα γνωστά αποτελέσματα, αλλά και τη δημιουργία παράταξης το τελευταίο διάστημα, μόλις 55 μέρες πριν τις εκλογές. 
Χαρακτηριστικό του κλίματος χαράς είναι το παρακάτω απόσπασμα από το δελτίο τύπου!: «Σε μια συγκέντρωση που υπερέβη τις προσδοκίες των διοργανωτών,
αφού το αμφιθέατρο «Α. Σαμαράκης» απεδείχθη πολύ μικρό παρά τους όρθιους, με τον κύριο όγκο του κόσμου να βρίσκεται έξω από το αμφιθέατρο, ο Χρήστος Σαλαλές υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας παρουσίασε την Ιδρυτική Διακήρυξη της Παράταξής του, την ονομασία και το έμβλημα της Δημοτικής Παράταξης, της οποίας είναι επικεφαλής.

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
είναι το όνομα της Παράταξης που διεκδικεί την Δημοτική Αρχή του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας. 
Ο Χρήστος Σαλαλές διακοπτόμενος από τα χειροκροτήματα του κόσμου τόνισε την ανάγκη για «ενότητα των Δημοτών» δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε μέτρα και δράσεις που ανακοίνωσε κατά της ανεργίας. 
Στην ίδια συγκέντρωση ο υποψήφιος Δήμαρχος έδωσε στην ομιλία του ιδιαίτερη έμφαση στο πρόγραμμά του για εκσυγχρονισμό υποδομών και δράσεων που αφορούν σε ένα μεγάλο δίχτυ κοινωνικής προστασίας των δημοτών σε ότι αφορά στους ανέργους, τις γυναίκες, τα παιδιά, τους ηλικιωμένους…"

Καλή επιτυχία και στη νέα Δημοτική Κίνηση!