Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

"Άλλος δρόμος", τελευταία νέα!



Η εβδομάδα που πέρασε ήταν μία εβδομάδα  με σημαντικά γεγονότα για τη Δημοτική Κίνηση Κερατσινίου – Δραπετσώνας «άλλος δρόμος» 
Την Παρασκευή 3/1/14 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση της Δημοτικής Κίνησης για τη νέα χρονιά. Η εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα πετυχημένη και σε αυτή συγκεντρώθηκαν σχεδόν όλα τα γνωστά μέλη, τα οποία ξεκίνησαν την κίνηση, «συν γυναιξί και τέκνοις» και όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου ήταν «Μια εκδήλωση χαράς και συνάντησης μελών και φίλων της Κίνησης, με μαζική προσέλευση και με εξαιρετικά ευχάριστη διάθεση από όλους τους παρευρισκόμενους που έδωσαν ένα σαφές μήνυμα ενότητας στην πορεία του ''άλλου δρόμου'' του αγώνα, της αλληλεγγύης, της ανατροπής.». 
Δημοσιεύτηκαν και πάρα πολλές φωτογραφίες της εκδήλωσης και φωτογραφίες των μελών του «άλλου δρόμου». Η δημοσίευση των φωτογραφιών διαψεύδει σε κάποιο βαθμό και το σχόλιο μας πριν μέρες, όταν σχολιάζοντας τη δημοσκόπηση γράψαμε «Παράλληλα έχει παίξει το ρόλο της στο μικρό ποσοστό και η διακριτική αποχή από "κορυφαία στελέχη", τα οποία είχαν πρωτοστατήσει για την ίδρυση της κίνησης, όπως και η άγνωστη εξέλιξη της άλλης παράταξης που αναγγέλθηκε στο χώρο». Το αναφέρουμε γιατί έγινε για το συγκεκριμένο σχόλιο και κάποια επιπλέον συζήτηση στο fb. 
Το δεύτερο σημαντικό θέμα προέκυψε από τη διαγραφή σχολίων και κειμένων του συμπολίτη μας συγγραφέα Θωμά Σίδερη, μέλους του ΣΥΡΙΖΑ από το χώρο στο fb του "άλλου δρόμου". Η διαγραφή των σχολίων έγινε από την ομάδα διαχείρισης της σελίδας  του "άλλου δρόμου" και ακολούθησαν ανακοινώσεις.
 Στη σελίδα του “άλλου δρόμου” στο fb εδώ και του Θωμά Σίδερη εδώ υπάρχουν οι ανακοινώσεις!