Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Προγράμματα κολύμβησης-υδατοσφαίρισης

Η ΑΕ Κερατσινίου μας ενημερώνει ότι έχουν ήδη ξεκινήσει προγράμματα κολύμβησης -υδατοσφαίρισης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Κερατσινίου. 

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ -ΤΡΙΑΘΛΟ- ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
 Συγκεκριμένα λειτουργούν τα κάτωθι τμήματα :
1) Εκμάθησης (από ηλικία 4 ετών)
2) Επίλεκτα (7-8 ετών)
3) Προαγωνιστικά (9-12 ετών)
4) Υδατοσφαίρισης (ανεξαρτήτου ηλικίας)

Ειδικότερα για τα παιδιά τα οποία είτε δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία συμμετοχής σε σύλλογο κολύμβησης είτε θα κάνουν τη πρώτη επαφή τους με το υγρό στοιχείο παρέχεται η δυνατότητα δοκιμαστικού, χωρίς καμία υποχρέωση εγγραφής εφόσον το παιδί δεν αισθάνεται απολύτως φιλικό το περιβάλλον.

 Η ανακοίνωση αναφέρει: "Από τους προπονητές του συλλόγου θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση των γονέων για την εξέλιξη και τα προπονητικά προγράμματα που ακολουθεί ή πρόκειται να ακολουθήσει το παιδί .
Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία τόσο για τα τμήματα και το σύλλογο όσο και για κάθε πληροφορία γενικής φύσεως για τα αθλήματα τα οποία καλλιεργούμε . Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το υπεύθυνο των αγωνιστικών τμημάτων Νίκο Σπυριδαντωνάκη (τηλ. 6944 394838) ή ηλεκτρονικά στο aekeratsinioy@outlook.com

Επίσης για προσωπική επικοινωνία και ενημέρωση θα μας βρείτε από 16:00 έως 18:00 εντός του χώρου της κολυμβητικής Δεξαμενής του Δημοτικού κολυμβητηρίου Κερατσινίου.

O σύλλογος μας είναι μέλος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου και αναγνωρισμένος από την ΓΓΑ. Από το 2007 συμμετέχουμε ανελλιπώς στα πρωταθλήματα της ΚΟΕ και της ΕΟΤΡΙ με μεγάλες διακρίσεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις εξής: Συμμετοχή στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τριάθλου 2011, 3η θεση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα τριάθλου κορασίδων 2011, 1η,2η,3 θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης εφήβων 2013, 3η θέση στο πανελληνιο πρωτάθλημα κολύμβησης ανδρών 2013, 1η και 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τριάθλου νεανίδων 2013, 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τριάθλου παίδων 2013."