Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Ανοίγει το κολυμβητήριο με "τσουχτερές" τιμές!

Μετά από 2 χρόνια περίπου  ανακοινώθηκε, με ντουντούκα  στις γειτονιές, ότι "παρά την κρίση" ή κάτι τέτοιο ανοίγει το κολυμβητήριο!   Οπωσδήποτε είναι μια επιτυχία των υπηρεσιών του δήμου να συντονιστούν και ανοίξουν και πάλι το κολυμβητήριο. Είναι επιτυχία και της δημοτικής αρχής να ανοίξει έναν αθλητικό χώρο, έστω και στους τελευταίους 5 μήνες της θητείας της, ένα αθλητικό χώρο ο οποίος στο παρελθόν έδινε έσοδα στον Δήμο και έπρεπε να είχε λειτουργήσει πολλούς μήνες πριν ή έστω στην αρχή της σεζόν!

Δεν μπορεί να ξεχαστεί βέβαια ότι το κολυμβητήριο δεν το έκλεισε η κρίση! Ακόμα δεν μπορεί να ξεχαστεί ότι υπήρξαν συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για να δοθεί σε ΚΟΙΝΣΕΠ ιδιωτών η λειτουργία του και ήταν καθοριστική η στάση των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης οι οποίοι συντονίστηκαν και απέτρεψαν την απόφαση για παραχώρηση! Όμως τέλος καλό όλα καλά! 
Καλά ...με μια μικρή επισήμανση για τις τιμές, οι οποίες είναι ιδιαίτερα "τσουχτερές", σχεδόν ..."μνημονικές"! 
Δεν μπορεί σε περίοδο κρίσης με την κοινωνία διπλωμένη στα δύο το δημοτικό συμβούλιο να αποφασίζει το δημοτικό κολυμβητήριο να έχει συνδρομή 25 ευρώ για τα παιδιά και 15 ευρώ εγγραφή, και μέχρι 60 ευρώ για ενήλικες ανάλογα με το πρόγραμμα, όταν τα αντίστοιχα αθλητικά σωματεία τα οποία προσφέρουν αθλητικά προγράμματα βόλεϋ ή μπάσκετ ή κολύμβησης έχουν τις ίδιες ή μικρότερες τιμές! 

 Αναλυτικά οι τιμές: Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας αποφάσισε τις κάτωθι τιμές για μηνιαία συνδρομή για το Δημοτικό Κολυμβητήριο Κερατσινίου: 

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΣΕ ΕΥΡΩ
ΕΓΓΡΑΦΗ
15
ΣΥΝΔΡΟΜΗ (ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟ)
25
 

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΜΗΝΙΑΙΩΣ (ΣΕ ΕΥΡΩ)

ΕΓΓΡΑΦΗ
15
ΣΥΝΔΡΟΜΗ (1 ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ)
10
ΣΥΝΔΡΟΜΗ (2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ)
20
ΣΥΝΔΡΟΜΗ (3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ)
25
ΣΥΝΔΡΟΜΗ (5 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ)
30
ΣΥΝΔΡΟΜΗ (5 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΗ)
50
ΣΥΝΔΡΟΜΗ (3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ + ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΕΡΟΒΙΚΗΣ)
35
ΣΥΝΔΡΟΜΗ (ΓΙΑ ΜΗ ΚΑΤΟΙΚΟ - 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ)
30
ΣΥΝΔΡΟΜΗ (ΓΙΑ ΜΗ ΚΑΤΟΙΚΟ - 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ)
35
ΣΥΝΔΡΟΜΗ (ΓΙΑ ΜΗ ΚΑΤΟΙΚΟ - 5 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ)
40
ΣΥΝΔΡΟΜΗ (ΓΙΑ ΜΗ ΚΑΤΟΙΚΟ - 5 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΗ)
60
Επίσης εγκρίνει τις εξής ρυθμίσεις για την άσκηση κοινωνικής πολιτικής προς τους δημότες μας: 
3.Δωρεάν φοίτηση για παιδιά και ενήλικες μόνο μετά από εισήγηση της αρμόδιας κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου μας βάσει οικονομικών και κοινωνικών κριτηρίων. 4.Έκπτωση 30% για τις εξής περιπτώσεις και με την προϋπόθεση να έχει εξασφαλιστεί η ανταποδοτικότητα των τμημάτων: Για το δεύτερο παιδί της ίδιας οικογένειας Για παιδιά με 2 γονείς ανέργους ή για ανέργους ενήλικες 
 5.Για όλους τους υπαλλήλους του Δήμου και πρώτου βαθμού συγγενείας 15€ το μήνα.