Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Τα "πρώτα" εγκαίνια γραφείων Δημοτικής Κίνησης!

Η «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» και ο Ζαχαρίας Ζούπης ξεκίνησαν την μάχη ενόψει των Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου.  
Στις 17 Οκτωβρίου, στις 19.30 μ.μ, στην οδό Π.Τσαλδάρη 19 πραγματοποιούνται τα εγκαίνια των γραφείων της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ», τα οποία θα αποτελούν και το στρατηγείο της κίνησης ενόψει των Δημοτικών Εκλογών.
Ο Ζ. Ζούπης πιο νωρίς από όλους τους υποψηφίους, τόλμησε και ξεκίνησε την προσπάθεια για να ενημερώσει τους πολίτες για την υποψηφιότητα του, στηριζόμενος σε μια νέα ομάδα στελεχών, δηλώνοντας ότι θα δημιουργήσει ένα δυναμικό δημοτικό σχήμα με το οποίο θα διεκδικήσει την διοίκηση του Δήμου. 
Το σχήμα αυτό θα βασίζεται στην ενεργό συμμετοχή των πολιτών και θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καιρών, στηριζόμενο στις παρακάτω αρχές: εργατικότητα, εντιμότητα, συλλογικότητα, συνετή διαχείριση, ανιδιοτέλεια, συνέπεια και σεβασμό στον πολίτη.
 'Ήδη συνεργεία στελεχών, μελών και φίλων της κίνησης στις γειτονιές της πόλης ενημερώνουν για την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Ζαχαρία Ζούπη και για την εκδήλωση.
 Παράλληλα το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει εκδηλώσεις με εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων της πόλης, με κατοίκους της Δραπετσώνας σε ταβέρνα της περιοχής όπως και μια ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση στο δημοτικό θέατρο "Μελίνα" από τον Χρ. Σγαρδέλη, στο ξεκίνημα μιας μακρόχρονης πορείας ενημέρωσης και διαλόγου με τους πολίτες.