Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο ..."ΚΟΙΝΣΕΠ και ξερό ψωμί"!



Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 20.30  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Κερατσινίου συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο.
Το θέμα το οποίο αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον είναι η παραχώρηση της χρήσης του κολυμβητηρίου στην ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Κερατσινίου-Δραπετσώνας», θέμα το οποίο επανέρχεται στην ημερήσια διάταξη μετά από καιρό. 
Το κολυμβητήριο παραμένει κλειστό για ένα χρόνο περίπου, ήταν ένας χώρος ο οποίος έβγαζε τα έξοδα λειτουργίας του, η ΔΗΚΕΠΑ είχε ένα σοβαρό έσοδο και υπάρχουν μεγάλες πιέσεις από δημότες για την επαναλειτουργία του. Ακόμα για το κολυμβητήριο υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον εδώ και πολύ καιρό και από αθλητικό σύλλογο του Κερατσινίου, ο οποίος δραστηριοποιείται στην κολύμβηση και έχε καταθέσει και πρόταση!
Η συνεδρίαση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον γιατί το θέμα της παραχώρησης του κολυμβητηρίου, αλλά και η απόφαση για παραχώρηση παιδικών σταθμών ή δράσεων τους  σε άλλη ΚΟΙΝΣΕΠ έχουν προκαλέσει αντιδράσεις! Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Ζαχ. Ζούπη (εδώ) και η ανακοίνωση της Δημ. Κίνησης «άλλος δρόμος (εδώ).
Λόγω της σοβαρότητας του θέματος με ενδιαφέρον αναμένουμε να δούμε εάν οι δημοτικοί σύμβουλοι θα προσέλθουν στη συνεδρίαση! Είναι γνωστό ότι ...δεν το συνηθίζουν τελευταία! 

ΥΓ.Η ονοματοδοσία του ανοιχτού θεάτρου Χαραυγής σε  ΘΕΑΤΡΟ «ΔΗΜΗΤΡΗ ΨΑΘΑ» μάλλον περνάει σε δεύτερη μοίρα, αν και πρώτα φτιάχνουμε και φροντίζουμε ένα θέατρο (εδώ) και μετά το βαφτίζουμε...

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
ΘΕΜΑ 1ο:    ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΘΕΜΑ 2ο:    ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΥΠΟΔΟΧΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΒΙΑΣ.

ΘΕΜΑ 3ο:    ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ κ. ΔΑΒΓΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ «ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ» ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΣ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΘΕΜΑ 4ο:    ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ – ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 100 ΤΟΥ Ν. 3852/2010, ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ»


ΘΕΜΑ 5ο:    ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ FUTURE LIBRARY, ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ «ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ / MEDIA Lab» ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
ΑΠΟΣΥΡΘΕΝ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 33η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΘΕΜΑ 6ο:    ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟ Ε.Κ.Κ.Α. ΚΑΙ ΤΟ Κ.Α.Α.Π.Α.Α.
ΑΠΟΣΥΡΘΕΝ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 33η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ


ΘΕΜΑ 7ο:    ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ. (ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ                  298/2012, Η ΟΠΟΙΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ.)
ΑΠΟΣΥΡΘΕΝ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 26η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.

ΘΕΜΑ 8ο:    ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ Δ. ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ. (ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ  ΑΠΟΦΑΣΗ 299/2012, Η ΟΠΟΙΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ.)
ΑΠΟΣΥΡΘΕΝ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 26η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.

ΘΕΜΑ 9ο:    ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΓΑΛΙΛΑΙΟΥ. (ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ  ΑΠΟΦΑΣΗ 301/2012, Η ΟΠΟΙΑ                 ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ.)
ΑΠΟΣΥΡΘΕΝ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 26η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.

ΘΕΜΑ 10ο:   ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΟΜΝΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΔΟ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ. (ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ  ΑΠΟΦΑΣΗ 302/2012, Η ΟΠΟΙΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ  ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ  ΤΟΥ Δ.Σ.)
ΑΠΟΣΥΡΘΕΝ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 26η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.

ΘΕΜΑ 11ο:  ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΒΟΣΠΟΡΟΥ, ΜΥΚΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 74/2013, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ.)
ΑΠΟΣΥΡΘΕΝ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 26η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.

ΘΕΜΑ 12ο:  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΗΣ ΑΦΕΤΗΡΙΑΣ ΤΑΧΙ.
ΘΕΜΑ THΣ 21ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΦΕΡΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΘΕΝ ΘΕΜΑ ΤΗΣ 26ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΘΕΜΑ 13ο:  ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Απόφαση 50/2013 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής)
ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 32η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΘΕΜΑ 14ο:  ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡ.7 ΤΗΣ 208/2013 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΘΕΑΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ».

ΘΕΜΑ 15ο:  ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ κ. ΧΑΣΚΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΗΜΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΠΟΣΥΡΘΕΝ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 29η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.

ΘΕΜΑ 16ο:  ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΣΕ ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ & ΓΚΙΩΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ κας ΙΣΑΑΚΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΣ. (Απόφαση 48/2013 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής)
ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 32η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΘΕΜΑ 17ο:  ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΣΕ ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ κας ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ. (Απόφαση 54/2013 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής)
ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 32η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΘΕΜΑ 18ο:  ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.
ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 32η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΘΕΜΑ 19ο:  ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΘΕΜΑ 20ο:  ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 21ο:  ΟΡΙΣΜΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΑΥΤΟΥ, ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ»

ΘΕΜΑ 22ο:  ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ Ή ΣΕ Δ.Π.Δ.Δ., ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ – ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.

ΘΕΜΑ 23ο:  ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑ – ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

ΘΕΜΑ 24ο:  ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑ – ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

ΘΕΜΑ 25ο:  ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΟΝΤΟΥ ΣΤΗ ΧΑΡΑΥΓΗ, ΣΕ ΘΕΑΤΡΟ «ΔΗΜΗΤΡΗ ΨΑΘΑ».