Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Την Πρωταπριλιά (1-4-13) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο!



Ελπίζουμε να μην είναι ...ψέμα. Στην ιστοσελίδα του Δήμου δεν υπάρχει πουθενά η σχετική ανακοίνωση και η πληροφόρηση είναι από Δημοτικό Σύμβουλο ο οποίος έκανε τον κόπο να κοινοποιήσει την πρόσκληση.
 Μετά από το έκτακτο συμβούλιο το οποίο δεν έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, αν και έγινε προσπάθεια να γίνει η συνεδριάση, τη ΔΕΥΤΕΡΑ  1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 και ώρα 19:00 συνεδριάζει ή καλύτερα θα επιχειρήσει να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο! 
Το πρώτο ζητούμενο αυτής της συνεδρίασης, αρχικά, θα είναι να μαζευτούν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να  υπάρξει η πολυπόθητη απαρτία για να ξεκινήσει η διαδικασία! Αφού όλα πάνε καλά θα αρχίσει η διαδικασία με πλήθος θεμάτων (37) στην ημερήσια διάταξη, από τα οποία τα περισσότερα είναι διαχειριστικού περιεχομένου.  
 Από τα θέματα ξεχωρίζει η ανάκληση της παραχώρησης χρήσης του κολυμβητηρίου στη ΔΗΚΕΠΑ και η λειτουργία του με την εποπτεία του Δήμου.
 Από τη μία πλευρά φαίνεται κάποιο φως για την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου, από την άλλη η ΔΗΚΕΠΑ στερείται ένα σημαντικό έσοδο το οποίο είχε συνυπολογίσει στο μονοετές πρόγραμμα δράσης που είχε ψηφιστεί τελευταία από το Δ.Σ. της κοινωφελούς εταιρείας. Βέβαια η λειτουργία του κολυμβητηρίου δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση μετά από 8 και πλέον μήνες μη λειτουργίας, χρειάζεται πολλή δουλειά. Είναι όμως μια σημαντική πηγή εσόδων και αξίζει τον κόπο γιατί είναι κρίμα να υπάρχει κολυμβητήριο και να μην χρησιμοποιείται από τους νέους και τους Δημότες. Είναι απορίας άξιο γιατί τόσο καιρό δεν έγιναν προσπάθειες να λειτουργήσει, ώστε να βοηθήσει στην ανακάμψη της ΔΗΚΕΠΑ και να πληρωθούν οι οφειλές της.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο έρχεται και η έγκριση με τη διάθεση σχετικής πίστωσης του 1ου Ανοιχτού Πολιτιστικού Συνεδρίου (εδώ) το οποίο έχει προγραμματιστεί ήδη(;) και δεν έχει αποσαφηνιστεί πλήρως η αναγκαιότητα να γίνει έτσι βιαστικά «συνέδριο» με βαρύγδουπο τίτλο «Μνήμες και Πολιτισμός Κερατσίνι-Δραπετσώνα 13».

Υπάρχει θέμα και για το ΚΕΚ για «εκπαίδευση και κατάρτιση προσωπικού»,  το οποίο συνεχίζει τη δράση του μετά την απόφαση της περιφέρειας να ανακαλέσει την απόφαση της συνεδρίασης στην οποία δεν προήδρευσε η πρόεδρος. Θεωρούμε αυτονόητο ότι οι 19 δημοτικοί σύμβουλοι που είχαν ανησυχήσει για την πορεία του ΚΕΚ ότι θα επανέλθουν, εκτός και αν εκλείπουν πλέον οι λόγοι που προκάλεσαν αυτή τη συνεδρίαση.

Ακόμα στο συμβούλιο θα συζητηθούν η αναμόρφωση του προϋπολογισμού στο Νομικό Πρόσωπο Παιδικοί Σταθμοί και η αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου, δεν γνωρίζουμε εάν το θέμα έχει προκύψει μετά την καταγγελία του Δ.Σ. των εργαζομένων για τα προβλήματα λειτουργίας, η απόδοση λογαριασμών για απευθείας ενέργειες προμηθειών ή ανάθεση εκτέλεσης εργασιών για το 12,  και ό,τι άλλο προκύψει στην εκτός ημερησίας συζήτηση.

Υπάρχουν βέβαια και αρκετές προτάσεις για έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις δημοτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Τι να πούμε; Το θέμα της φτώχειας δεν αντιμετωπίζεται αποσπασματικά και μεμονωμένα, αλλά με συντονισμένες δράσεις με μόνιμο χαρακτήρα! Σημειώνουμε ότι ο Δήμος δεν έχει το πιο απλό, Κοινωνικό Παντοπωλείο!

Τέλος με ενδιαφέρον περιμένουμε και τις παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο για το τεράστιο θέμα του «Φωσφογύψου στο Σχιστό», μετά το μπαράζ των δημοσιευμάτων την προηγούμενη εβδομάδα. Το Δημοτικό Συμβούλιο οφείλει να τοποθετηθεί ξεκάθαρα και να ζητήσει από κάθε φορέα την παρέμβαση του για ένα τόσο σημαντικό θέμα που έχει σχέση με την υγεία των κατοίκων!



Αναλυτικά τα θέματα :

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ



ΘΕΜΑ 1ο : ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ: 16Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ. 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012, 17Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ. 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012, 18Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ. 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012, 19Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ. 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012, 20Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ. 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012.



ΘΕΜΑ 2ο:  ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΩΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ  2013 (ΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ  ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ).



ΘΕΜΑ 3ο: ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΤΩΝ.



ΘΕΜΑ 4ο : ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ 49. (ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ  ΑΠΟΦΑΣΗ 297/2012, Η  ΟΠΟΙΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ  ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ.)



ΘΕΜΑ 5ο : ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ. (ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ  ΑΠΟΦΑΣΗ 298/2012, Η   ΟΠΟΙΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ  ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ.)



ΘΕΜΑ 6ο :  ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ Δ. ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ. (ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ  ΑΠΟΦΑΣΗ 299/2012, Η  ΟΠΟΙΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ  ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ.)



ΘΕΜΑ 7ο : ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΓΑΛΙΛΑΙΟΥ. (ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ  ΑΠΟΦΑΣΗ 301/2012, Η ΟΠΟΙΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ  ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ.)



ΘΕΜΑ 8ο :  ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΟΜΝΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΔΟ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ. (ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ  ΑΠΟΦΑΣΗ 302/2012, Η ΟΠΟΙΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ  ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ.)



ΘΕΜΑ 9ο :  1η  ΜΕΡΙΚΗ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013 ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ.

           

ΘΕΜΑ 10ο : ΟΡΙΣΜΟΣ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ  ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ  ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ.

           

ΘΕΜΑ 11ο :  ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ.



ΘΕΜΑ 12ο : ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Νο 44/2013 ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΙΚΗΣ  ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «BRINX A.E.»



 ΘΕΜΑ 13ο : ΑΠΟΔΟΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΗ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ 1-1-2012 ΕΩΣ 31-8-2012.

                 

ΘΕΜΑ 14ο : ΑΠΟΔΟΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΗ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ 1-9-2012 ΕΩΣ 31-12-2012.



ΘΕΜΑ 15ο : ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε.Π.



ΘΕΜΑ 16ο : ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ  ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ.



ΘΕΜΑ 17ο : ΕΓΚΡΙΣΗ 1ου ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 2013» ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ.



ΘΕΜΑ 18ο : ΕΓΚΡΙΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΕΤΟΥΣ 2013 ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ.



ΘΕΜΑ 19ο : ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.



ΘΕΜΑ 20ο : ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΑΕΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ    ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013 ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.



ΘΕΜΑ 21ο : ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ CD-ROM ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ «ΔΟΜΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ» ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013 ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.



ΘΕΜΑ 22ο : ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΠΟΣΟΥ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΣΕ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΝ ΟΨΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ.

   

ΘΕΜΑ 23ο: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ Κ.Ε.Κ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, ΣΤΟ, ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ  ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (ΛΑΕΚ 0,45%) ΕΤΟΥΣ 2013.



ΘΕΜΑ 24ο:  ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ Τ.Ε.Ι.



ΘΕΜΑ 25ο:  ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΗ  ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ “FUTURE LIBRARY” ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ  ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ 2013 ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΣΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΣ», ΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ  ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ».



ΘΕΜΑ 26ο:  ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘ. 7/2013 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ, ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΕΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΩΝ, ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ»



ΘΕΜΑ 27ο:  ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ 1.798,84 €.



ΘΕΜΑ 28ο:  ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ 1.348,35 €.





ΘΕΜΑ 29ο : ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑ – ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ



ΘΕΜΑ 30ο : ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ – ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ



ΘΕΜΑ 31ο : ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑ – ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ



ΘΕΜΑ 32ο :  ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ – ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ



ΘΕΜΑ 33ο : ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑ – ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 



ΘΕΜΑ 34ο : ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑ – ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 



ΘΕΜΑ 35ο : ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑ – ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 



ΘΕΜΑ 36ο : ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑ – ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 

    

ΘΕΜΑ 37ο :  ΤΑΦΗ ΑΠΟΡΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.