Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Η "Αναγέννηση" αλλάζει, εξελίσσεται, δυναμώνει…



Στην κατάμεστη, από κατοίκους, αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Αν. Σαμαράκης  έγινε στις 21-01-2013 η παραδοσιακή κοπή πίτας της Δημοτικής κίνησης «Αναγέννηση».  
Μέσα σε ζεστό κλίμα, ο Ζαχαρίας Ζούπης επικεφαλής της κίνησης, παρουσίασε δραστηριότητες της κίνησης, επισήμανε τα λάθη και τις παραλείψεις της Δημοτικής Αρχής, μοίρασε τα κομμάτια της πίτας και κάλεσε τους παρευρισκόμενους και τους ενεργούς πολίτες της πόλης να ενώσουν τις δυνάμεις, ώστε να σταματήσει η κατάρρευση του Δήμου με τελικό στόχο όπως τόνισε χαρακτηριστικά «να αλλάξουμε την πόλη μας, να υπερασπιστούμε την κοινωνία!»
 Το ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση έδωσαν πρόσωπα από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους,  οι αλλαγές στο λογότυπο της κίνησης και το κάλεσμα για ευρεία συνεργασία δυνάμεων από όλο το πολιτικό, αυτοδιοικητικό φάσμα για την σωτηρία του Δήμου!

Στο τέλος βραβεύτηκαν ο πολιτιστικός σύλλογος "ΘΥΜΑΙΤΑΔΑΙ " και το αθλητικό σωματείο ΔΑΣ Δραπετσώνας για την συμβολή τους στην πολιτιστική και αθλητική δραστηριότητα του Δήμου.


Ιδιαίτερη, συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν η τιμή στη μνήμη του Σταύρου Λαγουδάκη, π. δημοτικού Συμβούλου Δραπετσώνας!