Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Εξαθλίωση...


Όπου να ΄ναι τελειώνουν τα παιγνιδάκια και το θέατρο ανάμεσα στην κυβέρνηση και την τρόικα, τα μέτρα ψηφίζονται και η χώρα μας μπαίνει για τα καλά στην περίοδο της νεότερης ιστορίας της που μπορεί να χαρακτηριστεί επακριβώς με τη λέξη εξαθλίωση.

Ας μην έχει κανείς αυταπάτες ότι τα μέτρα των ημερών θα είναι τα τελευταία. Έρχονται κι άλλα και μετά από αυτά κι άλλα, σε ένα ατελείωτο σπιράλ οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής. 
Γιατί η κυρίαρχη πολιτική ελίτ της ΕΕ καταλαβαίνει μεν ότι τα έκανε μούσκεμα στην περίπτωση της Ελλάδας (και της Ισπανίας και της Πορτογαλίας) αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο να αλλάξει πολιτική. Πολύ απλά γιατί κάτι τέτοιο θα σημαίνει την αποκαθήλωσή της. Ακριβώς όπως συμβαίνει και εις τα καθ’ ημάς: η συμμαχία του ΝΔΣΟΚ αδυνατεί να εργαστεί για τη χώρα, γιατί αν κάνει κάτι τέτοιο θα αυτοκαταργηθεί ως παρασιτικός μηχανισμός.

Game is over, για τις σύγχρονες γενιές των Ελλήνων. Εκτός αν οι υγιείς δυνάμεις της εργασίας, που είναι η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, συνειδητοποιήσουν που βρισκόμαστε και καταφέρουν να γίνουν και πολιτική / κυβερνητική πλειοψηφία.

Αυτή είναι η μοναδική πιθανότητα που έχουμε για να αποφύγουμε την εξαθλίωση της χώρας μας, του λαού μας, των οικογενειών μας.πηγη