Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Συζήτηση για τον σταθμό ξανά στο Δημ. Συμβούλιο! Ακύρωση της απόφασης;


Το θέμα για τον 3ο βρεφονηπιακό σταθμό της Δραπετσώνας (εδώ),  επανέρχεται και θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μετά την πρόταση του Γ. Τσιρίδη με την οποία ζητά ακύρωση της απόφασης. 
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα συζητήσουν, αφού γνωρίζουν πλέον όλα τα δεδομένα και θα πάρουν την ευθύνη τους για την τελική απόφαση. 

<Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ και τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας
Κυρία Πρόεδρε,
 Παρακαλώ να εισάγετε προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο την παρακάτω πρόταση:
 ΤΙΤΛΟΣ: “ΑΚΥΡΩΣΗ της Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με αρ. 274/ 17-7-2012 που εκδόθηκε στις 30/7/2012 με αριθμό πρωτοκόλλου 46014”
  
Το ΔΣ, μετά από συζήτηση, διαπίστωσε ότι το θέμα σχετικά με την παράταση χρησιδανείου με την ΑΓΕΤ για τον 3ο Βρεφονηπιακό σταθμό συζητήθηκε εκ λάθους στο δημοτικό συμβούλιο και η απόφαση ελήφθη πεπλανημένα, επομένως ανακαλεί και ακυρώνει την απόφαση αρ. 274/12 η οποία πλέον θεωρείται ως μηδέποτε ληφθείσα η δε τυχόν υπογραφή σχετικής παράτασης χρησιδανείου με την ΑΓΕΤ για τον 3ο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου μας χαρακτηρίζεται άκυρη και δεν δεσμεύει τον δήμο έναντι της ΑΓΕΤ. Η παρούσα απόφαση ακύρωσης να επιδοθεί με εξώδικο.πηγή>