Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012


Μετά την αναβολή, λόγω έλλειψης απαρτίας του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης

την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012 και ώρα 19.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων, θα συνεδριάσει το  Δημοτικό Συμβούλιο για έγκριση εκδηλώσεων, λόγω "προθεσμιών των εκδηλώσεων" όπως αναφέρει η ανακοίνωση! 

Πάντως έκτακτο συμβούλιο, γίνεται συνήθως για ένα κορυφαίο και σημαντικό γεγονός το οποίο δεν παίρνει αναβολή και θα ...χάσει η πόλη! Για να εγκριθούν κάποιες εκδηλώσεις ακολουθείται η διαδικασία του τακτικού προγραμματισμένου Δημοτικού Συμβουλίου...  ώστε το "έκτακτο" να έχει και το ανάλογο ειδικό βάρος και να συμμετέχουν οι δημοτικοί σύμβουλοι! (έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσοι τελικά Δημοτικοί Σύμβουλοι θα καταφέρουν Παρασκευή βράδυ και με τριήμερο μπροστά να είναι παρόντες!)


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΛΟΓΩ ΠΡΟΘΕΣΜΙΩΝ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ».

ΘΕΜΑ 2ο: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 8ΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ, ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΩ ΣΤΟ ΕΜΕΙΣ- ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ» ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.

ΘΕΜΑ 3ο: ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ 8ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ.

ΘΕΜΑ 4ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2012» ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ. πηγή