Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Βοήθεια για το Κερατσίνι από το Δήμο Αγίας Νάπας

Μας έφτασε μια είδηση και δε ξέρουμε αν πρέπει να χαρούμε ή να στεναχωρηθούμε! 
"Προσπάθεια για συγκέντρωση τροφίμων και γραφικής ύλης για να σταλούν στον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, άρχισε από τις 27 Φεβρουαρίου ο Δήμος Αγίας Νάπας.
Στην προσπάθεια μετέχουν επίσης η Εκκλησία Παναγίας Αγίας Νάπας, η ΣΠΕ, το ΣΚΕ, η Σχολική Εφορία, οι Σύνδεσμοι Γονέων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου, ο Χριστιανικός Σύνδεσμος Γυναικών και το Ανοικτό Σχολείο Αγίας Νάπας.
Σε γραπτή ανακοίνωση, αναφέρεται ότι «όλα τα οργανωμένα σύνολα της Αγίας Νάπας πήραμε την πρωτοβουλία να συντονίσουμε προσπάθεια για συγκέντρωση τροφίμων και την αποστολή εμπορευματοκιβωτίου στους Ελληνες αδελφούς μας στη σχολική επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, με τον οποίο είμαστε αδελφοποιημένοι».
Το Δημοτικό Σχολείο Αγίας Νάπας είναι αδελφοποιημένο με τα 13ο & 21ο Δημ. Σχολεία Κερατσινίου και έχουν γίνει τα προηγούμενα χρόνια επισκέψεις μαθητών και των οικογενειών τους στην Κύπρο και στο Κερατσίνι αντίστοιχα!
Η συγκέντρωση ξηράς τροφής, όπως ρύζι, μακαρόνια, όσπρια, ζάχαρη, αλεύρι, γάλα, κονσέρβες, παιδικές τροφές και μπισκότα, καθώς και γραφικής ύλης, τετράδια, μολύβια, πέννες και λοιπά, άρχισε στις 27 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 11 Μαρτίου.
Ο κόσμος καλείται να μεταφέρει τα τρόφιμα και τη γραφική ύλη που θέλει να προσφέρει στην Εκκλησία Παναγίας Αγίας Νάπας, καθημερινά από τις 08:00 μέχρι τις 16:00. Το εμπορευματοκιβώτιο θα παραδοθεί από αντιπροσωπεία των οργανωμένων συνόλων της Αγίας Νάπας στο Κερατσίνι.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Δήμος Αγίας Νάπας απευθύνει έκκληση σε όσους σκοπεύουν να προβούν στην αγορά τροφίμων και γραφικής ύλης, να δώσουν, αν είναι δυνατόν, το χρηματικό ποσό, ώστε να αγοραστούν περισσότερα σε χονδρική τιμή. Το κοινό καλείται επίσης να κάνει εισφορές στη ΣΠΕ Αγίας Νάπας «ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ», IBAN:CY96007054300000000020043013.