Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Ζούπη για σημερινή συνέντευξη τύπου Του Δημάρχου Λ. Τζανή (14-7-11)

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;  Που θα φτάσει τέλος πάντων η θεσμική απρέπεια του Δημάρχου Λουκά Τζανή; 
Το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίασε μόλις προχθές. Ναι, αναφέρομαι σ' αυτή την περίφημη συνεδρίαση με τους "φουσκωτούς", την βιασύνη του Δημάρχου να δώσει άδεια στο LIDL και την απουσία του Γ.Τσούτσα. 


Τώρα όμως προκύπτει νέο θέμα. Πριν λίγο διάβασα κάπου, ότι ο .....Δήμος μας (ναι, ο Δήμος μας στον οποίο τυχαίνει να είμαι Δημοτικός Σύμβουλος) ...δίνει- έδωσε ΣΗΜΕΡΑ (!) Συνέντευξη Τύπου στο "ΚΝΩΣΣΟΣ" για να παρουσιάσει κάποια πρόταση για κατασκευή πίστας για FORMULA 1 ! 

Για την ουσία θα επανέλθουμε και σύντομα. 'Αλλωστε πρόκειται για φούσκα, για φτηνό επικοινωνιακό τρυκ που δεν καταλαβαίνω πως κάποιοι σπεύδουν να την χειροκροτήσουν, χωρίς να γνωρίζουν το περιεχόμενο της πρότασης, την συμβατότητα με τα σχέδια ανάπλασης της ευρύτερης περιοχής που καταρτίζουμε δύο δεκαετίες, τον βαθμό συμφωνίας (αν γνωρίζουν βέβαια τίποτα) των εμπλεκόμενων φορέων. 

Τώρα επισημαίνουμε και καταγγέλουμε την θεσμική απρέπεια και την πολιτική επικινδυνότητα του Δημάρχου που δεν έχει ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο ούτε για την όποια πρόταση, ούτε για την ...Συνέντευξη Τύπου!
Που κινείται συστηματικά εν κρυπτώ και με αδιαφάνεια. Που έχει κάνει τον ετσιθελισμό κανόνα. Για άλλη μια φορά δείχνει ότι δεν υπολογίζει τίποτα, ότι γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του το Δημοτικό Συμβούλιο. Τελικά Δήμαρχο έχουμε η δικτάτορα; ΝΤΡΟΠΗ…
Ρεπορτάζ για τη συνέντευξη τύπου εδώ.  Άλλες αναρτήσεις για το θέμα Δραπετσίνι, Δραπετσίνι 2:Formula1 στο Κερατσίνι-Δραπετσώνα …πέρα από τα ωραία και τα εντυπωσιακά! και Γ. Τσιρίδης