Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της "Αναγέννησης" στο Σελεπίτσαρι


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο πάρκο Σελεπίτσαρι, την Τετάρτη 08-06-11,  η προγραμματισμένη εκδήλωση - συζήτηση της δημοτικής κίνησης «Αναγέννηση Κερατσινίου -Δραπετσώνας».
Η αίθουσα και οι γύρω χώροι  κατακλύσθηκαν  από Κερατσινιώτες και Δραπετσωνίτες, οι οποίοι σε ένα όμορφο περιβάλλον, συζήτησαν και προβληματιστήκαν για τα τεκταινόμενα στην πόλη μας.
Ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης  Αλέξανδρος Χρυσός στο σύντομο χαιρετισμό του,  ευχαρίστησε τους πολίτες που διέθεσαν τον πολύτιμο τους χρόνο και παραβρεθήκαν στην  εκδήλωση καθώς και τα μέλη της κίνησης που είχαν την πρωτοβουλία και την ευθύνη της διοργάνωσης της όλης εκδήλωσης  κάνοντας ειδική μνεία στη μεγάλη συμμετοχή των νέων.
 Αφού αναφέρθηκε στις δυσκολίες και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, τόνισε  ότι λύσεις στα τοπικά προβλήματα μπορούν να υπάρξουν μόνο με την οργανωμένη διεκδικητική στάση των πολιτών και με την καθημερινή δράση και παρουσία των μελών της κίνησης «Αναγέννηση» στην πόλη.
Επίσης ανακοίνωσε την έκδοση εφημερίδας της κίνησης και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να ενώσουν τις δυνάμεις, να συντονίσουν το βηματισμό τους, να δράσουν από κοινού για να κάνουν γνωστές στο ευρύ κοινό τις θέσεις και δράσεις της κίνησης, επιμένοντας ότι η ενεργός συμμετοχή των μελών της κίνησης «Αναγέννηση» στο πλευρό της κοινωνίας θα αποκαλύπτει καθημερινά τις αδυναμίες, τις αστοχίες, την κακοδιοίκηση της Δημοτικής αρχής.