Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΑΝΤΑΛΛΑΞΕ ΤΟ: Οι Pire-A-ctive Συν-εργάζονται για καλό σκοπό!


Την Κυριακή 3 Απριλίου 2011 οι Pire-A-ctive θα συμμετέχουν απο κοινού με τις εθελοντικές ομάδες ‘Seedream Team’, ‘Swap not Shop’, ‘Α όπως αγάπη’ και ‘Μαγειρική Αγάπης’ στην κοινωνική δράση που διοργανώνεται απο το συμβουλευτικό κέντρο Πειραιά ‘Συν-Εργάζομαι’!
Ο στόχος της δράσης αυτής θα είναι 1ον να δώσουμε δεύτερη ζωή σε ρούχα και αντικείμενα που δεν χρειαζόμαστε ανταλλάσοντας τα και 2ον να συλλέξουμε τα ρούχα και τα αντικείμενα που δεν θα  επιλεχθούν για να τα δώσουμε σε οργανώσεις και συλλόγους που τα χρειάζονται!
Πως μπορείτε να συμμετέχετε;
Απλά ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα:
 ΒΗΜΑ 1: Ανοίγω την ντουλάπα μου και όχι μόνο! Βλέπω ποια ρούχα – αντικείμενα δεν μου κάνουν και έχω βαρεθεί
ΒΗΜΑ 2: Πλένω τα ρούχα και τα βάζω σε μια σακούλα!
ΒΗΜΑ 3: Τα φέρνω στο συμβουλευτικό κέντρο Συν - εργάζομαι’,Μεθώνης 87, Πειραιάς.
ΒΗΜΑ 4: Παίρνω απο την υπεύθυνη  κα Φλώρα Παντελίδη το μαγικό βραχιολάκι, με το οποίο συμμετέχω στην ανταλλαγή της Κυριακής!
Με τόσα βήματα δεν θα φθάναμε στον προορισμό μας;
Έτσι στις 3 Απριλίου 2011 που ορίστηκε ως η ‘Ημέρα Ανταλλαγής’ από τις 10:00 έως τις 19:00 στήνουμε ένα πάρτυ εθελοντισμού, όπου θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε  ΟΣΑ θέλετε και Ο,ΤΙ θέλετε, αρκεί να έχετε φέρει και εσείς ρούχα ή αντικείμενα για ανταλλαγή, να γνωρίσετε τις εθελοντικές ομάδες και πως δραστηριοποιούνται και τέλος να  απολαύσετε ένα catwalk (πασαρέλα) με ρούχα από αυτά που θα συγκεντρωθούν στον χώρο!
Στις μουσικές επιλογές θα είναι το www.mindradio.gr που μαζί με τα www.olaalla.gr, και  www.mamakid.gr είναι χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης!
Αν δεν μπορείτε να έρθετεαλλά θέλετε να προσφέρετε ρούχα-παπούτσια-αντικείμενα τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά στο 210.46.15.314 με την κοινωνική λειτουργό Φλώρα Παντελίδη.
Τι; δεν γνωρίζετε που είναι η Μεθώνης; Εμείς είμαστε εδώ για να λύσουμε όλες τις απορίες σας:Μετά τον Άγιο Διονύση στρίβουμε δεξιά και ανεβαίνουμε την Αγίου Δημητρίου και δεξιά μας συναντάμε την Μεθώνης.
Λεπτομέρειες: Στο Facebook:   http://www.facebook.co/event.php?eid=114521495292636
ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην εκδήλωση αυτή δεν ανταλλάσουμε ανθρώπους, οπότε όσους αντιπαθείτε, βαρεθήκατε ή απλά δεν θέλετε να τους βλέπετε άλλο σας παρακαλούμε μην τους φέρετε! Σας περιμένουμε!!! Pire-A-ctive Group